’t Skoeteke van september 2017

Beste leden en ouders,

De grote vakantie is spijtig genoeg afgelopen, maar dat betekent wel dat er een nieuw scoutsjaar van start gaat!

In de maand september staan er al heel wat dingen te gebeuren, daarom hieronder even een kleine opsomming:

• Op zaterdag 2 september vindt traditiegetrouw onze overgang Alle takken worden rechtstreeks verwacht aan onze lokalen in Bel, De Kruiskwacht, omstreeks 14u. Om 17u mag iedereen dan weer huiswaarts keren. Kijk zeker nog even bij de Mama’s & Papa’s wat iedereen dient mee te nemen.
  • Zaterdag 9 september in de voormiddag staat onze leiding op de markt in Geel, dit in het kader van de ledenwerving. Ben je benieuwd wat we juist gaan doen? Kom dan zeker een kijkje nemen en wie weet win jij wel een echte Aloysius Frisbee!
  • Alle verenigingen in Winkelomheide krijgen tijdens de zomermaanden de kans om het caféke van het Ontmoetingscentrum in Winkelomheide, Kemeldijk 5, te openen om hun kas te spijzen en er een gezellige avond van te maken. Kom dus zeker allemaal ééntje drinken op woensdag 13 september.
  • Op zaterdag 30 september zal het GEEN scouts zijn, vermits de leiding dan op jaarplanningsweekend is.

Dan loop ik nog graag even op de feiten vooruit, want op vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober vinden respectievelijk onze Dirty Thirty en Pecho Party plaats. Kom samen met ons hier een onvergetelijke tweedaagse van maken!

BELANGRIJK

De oude mailinglijst wordt gewist, dus vergeet zeker jullie zoon of dochter niet in te schrijven op onze site (st-aloysiusscouts.be/inschrijven) en dit voor eind september. Anders bestaat de kans dat mails met belangrijke informatie alsook ’t Skoeteke niet meer doorkomen.

Zo dat was het dan weer voor deze maand!

Tot snel,

Johhny