Kamp 2016: Faymonville‏

Beste ouders en leden

Dit keer is het niet het Skoeteke dat ik jullie bezorg, maar wel het kampblaadje. Hierin vind je allerlei nuttige informatie, om je goed voor te bereiden op het aanstaande kamp. Het thema waarin jullie dit jaar zullen worden ondergedompeld is: “Een reis door de tijd!” Zo zal iedere tak gedurende een week in zijn eigen tijdsgeest leven.

In het kampblaadje vind je ook meer informatie terug in verband met de inschrijvingen. De kampprijs voor de jongste takken bedraagt €110 en voor de oudste takken €125. Inschrijven kan via de website kamp.st-aloysiusscouts.be en het kampbedrag kan je overschrijven naar BE73 7330 2691 0860 / St-Aloysiusscouts / 2440 Geel. In de mededeling plaats je het volgende: TAK – VOORNAAM – NAAM. Als laatste kijk je ook nog je individuele steekkaart en medische fiche na op scouts & gidsen Vlaanderen. Pas als deze drie zaken afgerond zijn ben je volledig ingeschreven en klaar om mee op kamp te vertrekken.

Kijk ook goed na wanneer de leiding jou waar verwacht op de dag van vertrek. Dit jaar gaan zowel de kapoenen, wolven en wouters als jongverkenners en jonggivers met de bus op kamp. Het zou jammer zijn moesten er enkele leden de bus missen. De verkenners en givers kunnen zich wel verwachten aan een stevige fietstocht van ongeveer 160 km. Aangezien dit een beetje aan de verre kant is, krijgen zij hier wel twee dagen de tijd voor. Succes alvast!

De bagage kan je net zoals andere jaren op voorhand binnenbrengen. Dit zal doorgaan op 4 juli tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

Op zondag 17 juli zit het kamp er voor jullie dan weeral op en kunnen de ouders jullie om 13.30 uur weer oppikken. Die dag zullen de foeriers lekkere spaghetti bolognese klaar maken voor degene die willen. Graag wel op voorhand inschrijven. In het kampblaadje kan je een inschrijvingsformulier terugvinden. Dit geef je dan, samen met gepast geld, af op de dag van vertrek aan de leiding.

De leiding en de foeriers kijken alvast uit naar een super leuk kamp! Ik hoop jullie ook!

Vriendelijke scoutsgroeten

Johnny Aloysius

Klik hier om het kampblaadje te lezen!