Kamp 2018 Leffinge

Beste ouders en leden,

Dit keer is het niet het Skoeteke dat ik jullie bezorg, maar wel het kampblaadje. Hierin vind je allerlei nuttige informatie, om je goed voor te bereiden op het aanstaande kamp. Het thema waarin jullie dit jaar zullen worden ondergedompeld is: China.

In het kampblaadje vind je ook meer informatie terug in verband met de inschrijvingen. De kampprijs voor de jongste takken bedraagt €125 en voor de oudste takken €140.
Inschrijven kan via de website st-aloysiusscouts.be/inschrijvenkamp en het kampbedrag kan je overschrijven naar BE73 7330 2691 0860 / St.-Aloysiusscouts / 2440 Geel. In de mededeling plaats je het volgende: TAK – VOORNAAM – NAAM. Als laatste kijk je ook nog je individuele steekkaart na op Scouts & Gidsen Vlaanderen.
Pas als deze drie zaken afgerond zijn ben je volledig ingeschreven en klaar om mee op kamp te vertrekken.

Kijk ook goed na wanneer de leiding jou waar verwacht op de dag van vertrek. Dit jaar gaan zowel de Kapoenen, Wolven, Wouters, Jonggivers en Jongverkenners met de bus op kamp. Het zou jammer zijn moesten er enkele leden de bus missen.

De bagage kan je net zoals andere jaren op voorhand binnenbrengen.
Dit zal doorgaan op 2 juli tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Aan de lokalen van Winkelomheide.
Opgelet: Voor de Jonggivers en Jongverkenners is het belangrijk dat ze zeker niet vergeten hun fiets samen met hun bagage af te geven.

Op zondag 15 juli zit het kamp er voor jullie weeral op en kunnen de ouders jullie om 13.30 uur weer oppikken. Die dag zullen er 8 verschillende soorten woks voorzien worden vergezeld van rijst of noedels. Graag wel op voorhand inschrijven via volgende link: https://goo.gl/forms/FoOZqrv6LyjXXTzD3.

De leiding en de foeriers kijken alvast uit naar een super leuk kamp! Ik hoop jullie ook!

Vriendelijke scoutsgroeten

Klik hier om het kampblaadje te bekijken!