Sint – Aloysiusscouts

’t Skoeteke van april 2018

Gegroet mijn vrienden,
skoeteke_front

De lente is in het land en dat betekent dat we weer volop van het goede weer gaan kunnen genieten! Ja, ik hoor jullie al afkomen … Ik weet dat er momenteel niet veel van te merken valt.

MAAR:
Zon = buiten spelen = op weekend gaan met de scouts, want jawel deze maand gaan al onze takken, buiten de Givers en Verkenners, op weekend! Meer info vinden jullie terug in ’t Skoeteke.

Daarnaast organiseren onze eigenste Givers en Verkenners een tropisch feestje in Jeugdhuis De Vonk op zaterdag 21 april. Deuren gaan open omstreeks 21u en de inkom bedraagt €3. Als kers op de taart zal er ook een cocktailbar aanwezig zijn.
Dit doen ze allemaal om geld in het laatje te brengen voor hun Buitenlands Kamp naar Bulgarije deze zomer. Dus bij dezen zijn jullie allemaal uitgenodigd!

Goed nieuws: Collect&Go is Troopershop geworden! Geen tijd/zin om boodschappen te gaan doen en te gaan aanschuiven in de winkel? Met Collect&Go doe je al je boodschappen online, en haal je ze af in het afhaalpunt en op het tijdstip naar keuze.

Voor elke bestelling die je bij Collect&Go doet, gaat er automatisch €3,5 naar ons en zoals altijd kost dit voor u geen eurocent extra!

Blijf dus Troopen en vanaf nu ook je boodschappen doen via www.trooper.be/aloysius

Dikke kussen,
Johnny

Klik hier om t’ Skoeteke te bekijken!

ST100-17-00968-Handtekening_Scouts