’t Skoeteke van december 2017

Ho Ho Ho,

Jaja jullie dachten dat het de Kerstman was, maar het is jullie maandelijkse vriend Johnny weer!

Op zaterdag 2 december komen Sinterklaas en zijn Pieten naar Winkelomheide. Alle jongste takken worden rechtstreeks aan de lokalen verwacht in de Hei, waarna iedereen weer huiswaarts mag keren omstreeks 17u. Vergeet zeker geen plastiek zakje om al jullie lekkers in te stoppen!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december staat onze scouts naar goede gewoonte weer met een kraampje op de Kerstmarkt in Geel. Jullie zijn allemaal welkom om iets te komen drinken. Leden die hun das aan hebben, krijgen een gratis kop warme chocomelk.
Meer info vinden jullie terug onder Mama’s & Papa’s.

En verder wens ik jullie een zalig kerstfeest toe en een heel gelukkig Nieuwjaar. Dat al jullie dromen mogen uitkomen.

Drie dikke kussen,