’t Skoeteke van december 2018

Ho Ho Ho,
Jaja jullie dachten dat het de Kerstman was, maar het is jullie maandelijkse vriend Johnny weer!

Om de vorige maand met z’n allen goed af te sluiten, organiseren de Giver- en Verkennerleiding op zondag 25 november hun jaarlijkse mosselsouper t.v.v. het buitenlands kamp in 2021. Inschrijven kan nog steeds via: http://st-aloysiusscouts.be/mosselsouper2018.

Op zaterdag 1 december komen Sinterklaas en zijn Pieten naar onze lokalen in Geel. Alle jongste takken worden rechtstreeks aan de lokalen verwacht in Geel, waarna iedereen weer huiswaarts mag keren omstreeks 17u. Vergeet zeker geen plastiek zakje om al jullie lekkers in te stoppen!

Op zaterdag 15 en zondag 16 december staat onze scouts naar goede gewoonte weer met een kraampje op de Kerstmarkt in Geel. Jullie zijn allemaal welkom om iets te komen drinken. Leden die hun das aan hebben, krijgen een gratis kop warme chocomelk.

De laatste dag van de maand, maandag 31 december, zijn alle zangertjes én hun ouders van 9u tot 12u welkom aan de lokalen van Winkelomheide voor wat lekkers in ruil voor een liedje!
Meer info vinden jullie terug onder Mama’s & Papa’s.

En verder wens ik jullie een zalig kerstfeest toe en een heel gelukkig Nieuwjaar. Dat al jullie dromen mogen uitkomen.

Feestelijke groeten,