’t Skoeteke van februari 2018

Beste ouders en leden,

De tweede maand van het jaar staat al weer voor de deur en er staan weer heel wat activiteiten kortelings op de planning, maar eerst even dit:

Om te vieren dat onze scouts 70 jaar bestaat, hebben wij T-shirts laten drukken voor zowel de leiding als de leden. Een T-shirt kost €5 en kan aangekocht worden tijdens de pasdagen op zaterdag 3 en 17 februari aan de lokalen van Winkelomheide en Geel.Kijk zeker even bij Mama’s & Papa’s voor meer informatie hieromtrent!

Op zaterdag 10 februari is het Winterwandeling voor onze oudste takken in Roche en Ardenne. Inschrijven hiervoor is verplicht en dit voor 3 februari, vergeet dit dus zeker niet tijdig te doen! Meer info vinden jullie in ’s Skoeteke zelf.

Vervolgens organiseren we op 10 maart, in de namiddag van 14u tot 17u, een activiteit in het teken van 70 jaar Aloysius voor de leden, hun ouders, broers en zussenMeer informatie volgt spoedig via mail die ook een inschrijvingssite zal bevatten. Houdt deze datum alvast zeker vrij!

173,30 EURO!! Wablieft?! Jawel 173,30 euro hebben we ondertussen al binnen kunnen halen dankzij jullie straf Trooper-werk!
Het is duidelijk dat jullie ons niet vergeten zijn tijdens jullie online aankopen waarvoor bedankt! We hopen op deze weg te blijven verder gaan en hebben uw hulp daar nog steeds voor nodig.

Blijf dus bij het boeken van uw volgende reis, aanschaffen van uw nieuwe huishoudapparaten, het kopen van uw nieuwe schoenen of outfit, boodschappen doen … steeds via http://www.trooper.be/aloysius naar uw webshop naar keuze te surfen en dan kunnen we dit bedrag nog verhogen!

Nog enkele tips:

• Gebruik onze emailhandtekening in al je mail communicatie!
  • Vraag aan je werkgever om voortaan aankopen, business trips,… te doen via onze Trooper-pagina!

Tot slot is er ook nog de jaarlijkse quiz van de Givers en Verkenners, ten voordele van het buitenlands kamp naar Bulgarije, op 30 maart @ het OC van Winkelomheide omstreeks 20u.

Inschrijven is verplicht via: quiz.st-aloysiusscouts.be.

Vele groetjes,

tr