’t Skoeteke van januari 2019

Beste vrienden,

Eerst en vooral wil ik jullie een zeer gelukkig nieuwjaar toewensen.

Verder hoop ik dat de leden minstens evenveel zin hebben als de leiding in een nieuw jaar vol scoutsactiviteiten.
Op maandag 31 december vanaf 9u zijn alle zangertjes welkom aan de lokalen van W’Hei om een chocomelk te komen drinken en een snoepje te verkrijgen in ruil voor een liedje. Ook de ouders zijn meer dan welkom om een jeneverke te komen nuttigen.

Een dikke week later wordt er opnieuw een kerstboomverbranding georganiseerd door verschillende verenigingen van W’Hei. Het zal doorgaan op zaterdag 12 januari in de nieuwe wijk aan de Dennenstraat. Dus kom zeker eens langs om gezellig samen langs allerlei eet- en drinkkraampjes te gaan!
Verder vindt op zaterdag 2 februari, naar jaarlijkse gewoonte, weer onze Winterwandeling plaats. Deze keer in het Eifelgebied. Meer info vind je terug onder Mama’s & Papa’s.
Opgelet: inschrijven hiervoor is verplicht!

Stevige linker,