’t Skoeteke van juni 2018

Beste ouders en leden,
De laatste maand van dit scoutsjaar is spijtig genoeg weer aangebroken, maar niet getreurd … Het is bijna juli en dan kunnen we weer allemaal op kamp vertrekken richting Leffinge of Bulgarije!

Opgelet:
Vergeet zeker jullie zoon of dochter niet in te schrijven voor het kamp naar Leffinge via: st‐aloysiusscouts.be/inschrijvenkamp en het desbetreffende kampgeld over te schrijven naar BE73 7330 2691 0860 / St.-Aloysiusscouts / 2440 Geel (TAK-VOORNAAM-NAAM). Kijk ook zeker de individuele steekkaart nog na.

De deadline hiervoor is zondag 27 mei, eveneens de dag waarop de inschrijvingen voor onze bezoekdag op zondag 15 juli worden afgerond!

Wat staat er deze maand op de agenda?
Op zaterdag 30/06 vindt de daguitstap weer plaats. De jongste takken gaan dit jaar naar de Zoo van Antwerpen, de Jonggivers en Jongverkenners naar het Zilvermeer in Mol en de Givers en Verkenners doen hun eigen daguitstap.

Meer info onder de rubriek: Mama’s & Papa’s.

Op zaterdag 30/06 organiseren de Giver- en Verkennerleiding een Trappistenavond ten voordele van het Buitenlands Kamp dit jaar naar Bulgarije.
Er zullen weer diverse trappisten te verkrijgen zijn, alsook frisdranken en versnaperingen.

Afspraak om 20u aan de lokalen van Geel!

Dikke knuffels,