’t Skoeteke van maart 2018

Gegroet iedereen,

Ook deze maand staan er weer heel wat activiteiten gepland, kijken jullie even mee?

Op zaterdag 24 maart vindt er van 10u tot 12u een Palmenmarktbrunch plaats aan de lokalen van Winkelomheide, zodat iedereen in de namiddag de foor onveilig kan gaan maken! We vragen hiervoor een bijdrage van €3 dat op de dag zelf aan jullie leiding mag afgegeven worden.
Alle leden worden ook rechtstreeks in Winkelomheide verwacht!

Inschrijven hiervoor is verplicht en kan via volgende link:

Vervolgens organiseren de Giver- en Verkennerleiding op vrijdag 30 maart hun quiz, ‘k Wist Da Al! Deze activiteit zal doorgaan in het Ontmoetingscentrum van Winkelomheide, Kemeldijk 5. De deuren gaan open om 19u30, aansluitend wordt de eerste vraag gesteld om 20u.

Inschrijven kan via: quiz.st-aloysiusscouts.be

Tot slot houden de jongste takken (Kapoenen Geel en W’Hei – Wolven en Wouters) een heuse paasvergadering op zaterdag 31 maart van 10u tot 12u op de Bogaard. Jullie mogen allemaal rechtstreeks naar daar komen.

Ook nog even dit …
We hebben de activiteit in het teken van 70 jaar Aloysius verplaatst naar de maand mei. Meer info volgt weldra.

Vele groeten,