’t Skoeteke van maart 2019

Hey you,

Aloysius vs. Zwerfvuil 3-0!

Zoals jullie misschien al weten hebben we samen met de Oud-Scouts het initiatief genomen om 3 keer per jaar een zwerfvuil inzameling te organiseren.

We krijgen de nodige materialen ter beschikking zoals plastic zakken, grijptangen, handschoenen, hesjes, … Het enige wat we dus nog nodig hebben, zijn enthousiaste vrijwilligers, ouders, leden, gezinnen, leiding, …

Onze derde inzamelactie zal doorgaan op zaterdag 9 maart. We komen samen op de parking van de voetbalterreinen van het Punt om 10u. Het einde wordt voorzien rond 12u30, waarna er tijd is om van een koffiekoek en drankje te genieten.

Indien je graag deelneemt, stuur dan een mailtje naar bart.vandecruys@scarlet.be.

Zaterdag 16 maart is het geen scouts. De leiding gaat dan samen op weekend om jullie kamp vol te plannen met leuke activiteiten 😉

En tot slot is het op zaterdag 23 maart weer tijd voor een heuse carnavalstoet doorheen Winkelomheide. Kom in je beste verkleedkleren en vergeet zeker geen zak om al dat lekkers in weg te stoppen!

Voila, dat was het al weer voor deze maand.

Stevige linker,