’t Skoeteke van november 2018

Hello you,

Ik heb weer veel te doen deze maand dus jullie bijgevolg ook, hihi!

Op vrijdag 9 november organiseren we een koffiehuisje in het lokaal van Geel. Een heel assortiment aan warme en koude dranken zal te verkrijgen zijn met als hoogtepunt onze Brusselse wafels met verschillende toppings! Jullie zijn allemaal welkom vanaf 19u.

De dag erna, op zaterdag 10 november, vindt dan weer onze jaarlijkse wafelenbak plaats. Alle leden worden aan de eigen lokalen verwacht om 9u. Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden onder: Mama’s & Papa’s.

Op het einde van deze maand staan opnieuw de Jeugdwerkawards op het programma. Het is een jaarlijks hoogtepunt voor elke trotse leider of leidster van alle Geelse jeugdbewegingen. De leiding van Sint-Aloysiusscouts is voor maar liefst 4 categorieën genomineerd:

• Beste leidster: Lies Van Herck – Kapoenen W’hei
  • Grootste sfeermaker: Jasper De Meyst – Jongverkenners
  • Tofste activiteit: Dirty Thirty
  • Beste prank: Wout Vanuytsel (Wouters) kwam op het geniale idee om op planningsweekend kilo’s bloem over een zekere Jasper De Meyst te kappen, waardoor zowel het lokaal als jasper nog steeds onder de bloem hangt.

Nu hopen we natuurlijk nog zoveel mogelijk stemmen te halen op die categorieën! Wil jij ook dat Sint-Aloysiusscouts die dag in de prijzen valt? Breng dan snel je stem uit via volgend formulier vóór donderdag 8 november 16u. Wij zijn je alvast heel dankbaar voor de steun!

Last but not least …
Zet zeker zondag 25 november in jullie agenda, want dan organiseren de Giver- en Verkennerleiding hun mosselsouper. De opbrengst gaat integraal naar het buitenlands kamp in 2021. Foto’s van de vorige reis naar Bulgarije zullen vertoond worden op groot scherm.
Schrijf zeker in via: www.st-aloysiusscouts.be/mosselsouper.

Smakelijke groetjes,