’t Skoeteke van oktober 2017

Gegroet beste vrienden,

Ik hoop dat de eerste scoutsmaand goed is verlopen, want oktober staat al voor de deur!

Voor deze maand is het van belang om de individuele steekkaarten van Scouts & Gidsen Vlaanderen terug in te vullen. Deze vervangen, zoals jullie waarschijnlijk al weten, de papieren medische fiches van vroeger.

Deze dienen ingevuld te zijn uiterlijk tegen zaterdag 21 oktober. U krijgt nog een mail met daarin een link naar de individuele steekkaarten, een handleiding, alsook het lidnummer van uw zoon/dochter dat u nodig heeft om een account aan te maken.

Verdere informatie kan u terugvinden onder de rubriek: Mama’s & Papa’s.

Op vrijdag 6 oktober vindt de Dirty Thirty plaats in de waai vanaf 21u. Een spetterend feest voor de oudere jeugd, waar we jullie allen ook hopelijk mogen ontvangen!
DJ Django verzorgd de beats en wij zorgen voor een frisse pint, een zwaar biertje, wijn, bubbels of iets fris. Bij aankomst ontvang je tevens een glaasje cava of sinaasappelsap en dit alles voor slechts €7!

De dag erna, op zaterdag 7 oktober, vindt dan onze jaarlijkse scoutsfuif plaats: de Pecho Party! Dit feest zal ook doorgaan in de Waai vanaf 20u, waar bekende DJ’s van in en rond Geel zullen draaien.

Tot op de Dirty Thirty en de Pecho Party!

xoxo
Johhny