’t Skoeteke van oktober 2018

Gegroet beste vrienden,

Ik hoop dat de eerste scoutsmaand goed verlopen is, want oktober staat al voor de deur!

Het laatste weekend van september gaan de leiding en groepsleiding op jaarplanningsweekend om het komende scoutsjaar voor te bereiden. Daar evalueren we ook de scoutswerking van het voorbije jaar, waarbij ook jullie mening belangrijk is. Laat ons vrijblijvend jullie feedback en/of ideeën weten via dit formulier en help zo samen met ons Aloysius nog beter te maken. Alvast bedankt!

Voor de maand oktober is het van belang om de individuele steekkaarten van Scouts & Gidsen Vlaanderen terug in te vullen. Deze vervangen, zoals jullie waarschijnlijk al weten, de papieren medische fiches van vroeger. Deze dienen ingevuld te zijn uiterlijk tegen 19 oktober. U krijgt nog een mail met daarin een link naar de individuele steekkaarten, een handleiding, alsook het lidnummer van uw zoon/dochter dat u nodig heeft om een account aan te maken.

Op vrijdag 5 oktober vindt de Dirty Thirty plaats in De Waai vanaf 21u. Een spetterend feest voor de oudere jeugd, waar we jullie allen ook hopelijk mogen ontvangen! DJ Django verzorgt de beats en van 01u-02u is er zelfs een surprise act van formaat voorzien. Wij zorgen voor een frisse pint, een zwaar biertje, wijn, bubbels of iets fris. Bij aankomst ontvang je tevens een glaasje cava of sinaasappelsap en dit alles voor slechts €7!

De dag erna, op zaterdag 6 oktober, vindt dan onze jaarlijkse scoutsfuif plaats: de Pecho Party! Dit feest zal ook doorgaan in De Waai vanaf 20u, waar bekende DJ’s van in en rond Geel zullen draaien.

Exact één week later zetten we ons opnieuw in voor het milieu. Onze tweede zwerfvuilactie zal doorgaan als extra (vrijblijvende) scoutsactiviteit op zaterdag 13 oktober van 10u-13u. Daarnaast gaan de reguliere scoutsvergaderingen van 14u-17u dus gewoon door! Indien je graag deelneemt, vind je verdere informatie terug onder de rubriek: Mama’s & Papa’s.

Tot op de Dirty Thirty, Pecho Party en Zwerfvuilactie!