’t Skoeteke van september 2018

Beste leden en ouders,
De grote vakantie is spijtig genoeg bijna afgelopen, maar dat betekent wel dat er weldra een nieuw scoutsjaar van start gaat!

Ik ga meteen met de deur in huis vallen, want ik heb heel wat te vertellen:

Op zaterdag 1 september vindt traditiegetrouw onze overgang plaats. Alle takken worden rechtstreeks verwacht aan onze lokalen in Bel, De Kruiskwacht, omstreeks 14u. Om 17u mag iedereen dan weer huiswaarts keren.
Kijk zeker nog even bij de Mama’s & Papa’s voor extra informatie.

Op zaterdag 29 september zal het GEEN scouts zijn, vermits de leiding dan op jaarplanningsweekend is.

Dan loop ik nog graag even op de feiten vooruit, want op vrijdag 5 oktober en zaterdag 6 oktober vinden respectievelijk onze Dirty Thirty en Pecho Party plaats. Kom samen met ons hier een onvergetelijke tweedaagse van maken!

BELANGRIJK
De oude mailinglijst wordt gewist, dus vergeet zeker jullie zoon of dochter niet in te schrijven op onze site (st-aloysiusscouts.be/inschrijven) en dit voor eind september. Anders bestaat de kans dat mails met belangrijke informatie alsook ’t Skoeteke niet meer doorkomen.

Daarnaast starten de huisbezoeken ook weer in september. Zo krijgen jullie de kans om kennis te maken met de leiding van jullie zoon of dochter en zullen zij in geuren en kleuren uitleggen hoe het komende werkjaar er zal uitzien.

En nu houd ik mijn mondje toe!

Tot snel,
Johhny