’t Skoeteke van januari

Dag iedereen

Allereerst willen wij graag iedereen alle geluk toewensen in 2020 en we hopen dat al jullie wensen mogen uitkomen!
De feestdagen zitten er weer op, hopelijk hebben jullie allemaal genoten van al dat lekkers en zijn jullie nu weer klaar voor een jaar vol scoutsplezier. Het begin van het jaar betekent weliswaar dat een groot deel van de leiding nog steeds in volle examens zit, daarom zijn het ook deze maand weer avondvergaderingen.
Dit jaar was onze stand op de kerstmarkt, ondanks de afgelasting en na een snelle locatiewijzigingen, weer een groot succes, bedankt aan iedereen die aanwezig was!
Deze maand is iedereen welkom op de kerstboomverbranding op 11 januari op het parkeerterrein van KFCV Alberta, de ideale manier om de eindejaarsperiode af te sluiten en het nieuwe jaar in te zetten.
Verder gaan we begin februari weer op winterwandeling met onze oudste takken, vergeet je niet in te schrijven via volgende link voor 20 januari, zodat we onze activiteit kunnen vastleggen: https://forms.gle/g4Mx3hT7DatTHuyC7, meer info vooraan in het skoeteke.
Dat was het al weer voor deze maand,
tot snel!

Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken!