’t Skoeteke van juni 2019

Beste ouders en leden,

De laatste maand van dit scoutsjaar is spijtig genoeg weer aangebroken, maar niet getreurd … Het is bijna juli en dan kunnen we weer allemaal op kamp vertrekken richting Kaulille! Natuurlijk is het extra belangrijk dat iedereen zich daarvoor tijdig inschrijft. De uiterste deadline van de inschrijvingen is maandag 27 mei.

Wat moet je concreet doen om jouw inschrijving voor 27 mei volledig in orde te maken?

• Inschrijven via onze website: https://st-aloysiusscouts.be/inschrijvenkamp/
  • Betalen via overschrijving: BE73 7330 2691 0860 / St.-Aloysiusscouts / 2440 Geel (mededeling: TAK – VOORNAAM – NAAM)
  • De individuele steekkaarten op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen controleren en indien nodig aanpassen of aanvullen

Vergeet ook zeker niet voor 27 mei in te schrijven voor onze bezoekdag op zondag 14 juli!

In de maand juni hebben niet alleen jullie zoon of dochter toetsen, maar ook onze leiding kruipt dan vol concentratie achter hun boeken. We kiezen er voor om onze werking te laten doorgaan gedurende deze periode, maar de meeste vergaderingen zullen door die reden doorgaan in de avond, met een aantal uitzonderingenBekijk dus zeker elke week goed de uren van de vergadering!

Op zaterdag 29/06 organiseren de Giver- en Verkennerleiding een Trappistenavond ten voordele van het buitenlands kamp in 2021. Er zullen weer diverse trappisten te verkrijgen zijn, alsook frisdranken en versnaperingen. Afspraak om 20u aan de lokalen van Geel!

Dikke knuffels,

Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken!