Sint – Aloysiusscouts

Verhuur

De Kruiskwacht

De Kruiskwacht“De kruiskwacht” is gelegen in een bosrijke omgeving, enkele kilometers ten zuiden van de stad Geel. De groepsaccommodatie bestaat uit 2 gebouwen waarvan 1 het sanitair en slaapzalen bevat en het andere gebouw de keuken en eetzaal herbergt. De twee gebouwen liggen op ongeveer 20 meter afstand van elkaar. Verder is er de mogelijkheid om op het terrein tenten bij te plaatsen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.

Voor meer informatie ga naar onze website www.kruiskwacht.be

De Kruiskwacht is geschikt voor groepen tot 70 personen (exclusief tentengrond) De accommodatie en auto-luwe bosomgeving maken de Kruiskwacht uitermate geschikt voor jeugd-en schoolkampen, maar ook voor teambuiding dag(en), babyborrels, weekend met vrienden/familie, …

In de recreatieruimte bevinden zich voldoende tafels en stoelen. Deze recratieruimte wordt verwarmd met een kachel, het hout hiervoor (verbruik te betalen) is tijdens de wintermaanden in voorraad. Naast de recreatieruimte is een apart berghok aanwezig dat voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Op de bovenverdieping van dit gebouw is een vergaderruimte/slaapzaal voorzien van elektrische verwarming.

De keuken is uitgerust met vier grote gaspitten, een enkele spoelbak, koelkast met vriesvak en een diepvriezer. Gedurende de maanden september tot en met juni is de keuken voorzien van potten, pannen, borden, glazen, bestek enz. Tijdens de maanden juli en augustus dient u zelf het keukengerei mee te brengen.

Het andere gebouw met sanitair en slaapzalen is voorzien van centrale verwarming op stookolie. De sanitaire installatie bestaat uit twee douches, 3 toiletten en twee grote wastafels met elk vijf kranen. De benedenverdieping bevat nog 2 kleine slaapzalen voor elk tien tot vijftien personen.

Op de bovenverdieping ligt een grote slaapzaal die plaats biedt aan dertig personen. De slaapzalen hebben geen bedden, u dient dus zelf uw luchtbed, slaapzak en kussen mee te brengen. Ook bed-, bad- en keukenlinnen dient u zelf mee te brengen.

Verblijven kan voor een weekend, midweek of een volledig week. De aankomst- en vertrektijden zijn in overleg te bepalen.