t’ Skoeteke juni

Beste ouders/leden,

De laatste maand van ons scoutsjaar is alweer aangebroken en daarom hebben onze leiding voor de laatste keer weer tal van leuke vergaderingen gepland. Let op! De vergaderingen zullen terug in de avond doorgaan vanwege de examens, tenzij anders vermeld. Voor de jongste takken houdt dit in dat ze verwacht worden tussen 18u en 20u en voor de oudste takken van 19u tot 21u30.

LET OP! De kapoentjes gaan op 1 juni naar het kabouterbos van 14u-17u, voor hun starten de avondvergaderingen dus pas op 9 juni!

Verder wil ik jullie er nog aan herinneren dat je nog tot 9 juni kan inschrijven voor het kamp. We vragen jullie ook alvast om 29 juni vrij te houden voor onze trappistenavond (meer info vooraan in ‘t skoeteke).

Stevige linker,

Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken!