Sint – Aloysiusscouts

’t skoeteke maart

Beste ouders en leden,

Voor de derde maand van 2024 hebben we weer tal van leuke vergaderingen voor jullie in petto! Beginnen doen we op 2 maart met de jaarlijkse carnavalstoet van Winkelomheide en ook dit jaar zullen een aantal leiding en losse leden van onze scouts hieraan meedoen. Daarom gaan we met ALLE takken kijken! (Uitgezonderd de givers en verkenners) Kom zeker verkleed, maar vergeet je das niet aan te doen en een grote zak voor al het snoep mee te nemen!

Op 23 maart is het weer tijd voor onze jaarlijkse brunch op de lokalen van Winkelomheide van 10u-12u. Schrijf je zeker in voor 19/03 zodat we genoeg eten kunnen voorzien: https://sint-aloysiusscouts.stamhoofd.be

Op het einde van de maand vallen er natuurlijk ook nog paaseitjes te rapen! 30 maart gaan de jongste takken namelijk een groot paasspel spelen (kapoenen, wouters en wolven). De vergadering gaat door van 14u tot 17u op de Tijgervlakte in Bel (Kapucienenberg, 2440 Geel).

Als laatste zouden we jullie ook nog van harte willen uitnodigen op onze ‘k wist da al! ten voordelen van het buitenlands kamp van de givers en verkenners. De quiz zal plaatsvinden op 9 maart in het parochiecentrum van Sint-Amands. Schrijf je dus nog zeker in via https://shop.stamhoofd.be/quiz-sint-aloysiusscouts en hopelijk zien we jullie daar!

Stevige linker,
Johnny

Klik hier om ’t skoeteke te bekijken