’t Skoeteke van juni

Dag leden en ouders

Het kamp komt er weer met rasse schreden aan, vergeet niet dat vandaag de deadline is om je in te schrijven! Dat kan via de volgende link: https://st-aloysiusscouts.be/inschrijvenkamp/ .
Ook kunnen jullie het kampblaadje terugvinden als bijlage, met daarin alle verdere info over vertrekken, ophalen en het verloop van het kamp.
Van enkele ouders zijn er vragen gekomen over het fiscale attest voor het kampgeld, wij wachten hiervoor nog op stad Geel. Van zodra wij het getekende papierwerk ontvangen hebben, kunnen jullie hier van ons ook een antwoord op verwachten.
Naast het kamp staat ons ook nog een laatste scoutsmaand te wachten. Daarom kunnen jullie ook het skoeteke van juni terugvinden als bijlage. Naast de gebruikelijke scoutsactiviteiten staat er ook een terrasnamiddag op 26 juni aan het ontmoetingscentrum van Winkelomheide op het programma, allen daarheen!
Hopelijk tot snel en vergeet je zeker niet in te schrijven voor het kamp!
Een stevige linker,

Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken of klik hier om het kampblaadje te bekijken.