’t Skoeteke van maart

Dag allemaal

Allereerst, een belangrijke boodschap: de maatregelen van in februari blijven van kracht, we gaan dus door in hetzelfde systeem als de vorige maand.

Door extra inzet van onze leidsters en leiders en ook zeker onze losse leden die hun beste beentje hebben voorgezet de afgelopen maand is februari zeker een succes geweest. Bedankt aan iedereen daarvoor!

We hopen nog steeds dat onze oudste takken hun buitenlandse kamp deze zomer nog kunnen beleven, daarom hebben zij een actie op poten gezet om hun kas nog een beetje te spijzen, zodat dit kamp weer een echte topper kan worden.

We verzamelen alle bestellingen tegen Zondag 21 maart 2021, dit is dan ook de uiterste deadline. Hierna laten wij ze allemaal in 1 keer maken. Nadien contacteren we jullie voor de exacte afhaal datum.

De bestelling is pas volledig in orde wanneer deze betaald is: graag storten op BE20 7330 1702 6156 (met duidelijke vermelding van naam).

We werken met een afhaalpunt in Geel. Is dit niet in jouw omgeving, maar wil je toch graag deze leuke drinkbus? Contacteer ons en we kijken wat mogelijk is (grotere bestelling kunnen worden opgestuurd)!

Contacteer ons via Messenger of e-mail naar givers@st-aloysiusscouts.be

Bestellen kan via volgende link:

Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken!