Sint – Aloysiusscouts

’t Skoeteke van september

Beste ouders en leden

De zomervakantie zit er weer bijna op… Maar niet getreurd, want het einde van de vakantie betekent steevast het begin van een nieuw scoutsjaar! 

We starten het jaar alvast met veel goesting en een gloednieuwe startdag op 3 september, we zien dan ook graag alle (nieuwe) leden terug tijdens deze spetterende namiddag. 

Ik wil jullie ook graag attent maken op enkele belangrijke puntjes: 

– Voor nieuwe leden bij de kapoenen worden er pasmomenten voorzien om nieuwe kapoenenentruien te bestellen, ontdek alle momenten hier of in het skoeteke! 

– Zaterdag 24 september is het geen scouts omwille van het jaarplanningsweekend van de leiding. 

Vergeet ook zeker niet om je in te schrijven via onderstaande link om op de hoogte te blijven van alles en volledig in orde aan het jaar te kunnen beginnen! st-aloysiusscouts.be/inschrijven 

Om al een beetje op de feiten vooruit te lopen, op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober vinden onze befaamde Dirty Thirty en Pecho Party terug plaats. Stip deze data dus al zeker aan in je agenda zodat we er samen een knallende editie van kunnen maken! 

Daarnaast kunnen jullie de toekomstige leiders van zoon- of dochterlief in september aan de deur verwachten met meer informatie over het aanstormende scoutsjaar tijdens onze jaarlijkse huisbezoeken. 

Dat was het al weer voor de komende maand, 

een stevige linker en tot snel! 
Johnny 

klik hier om ’t Skoeteke te bekijken