Schrappen activiteiten en wafelenbak

Beste leden en ouders

Zoals jullie al gehoord zullen hebben, heeft de Vlaamse regering beslist om het jeugdwerk voor alle +12-jarigen stop te zetten voor de komende periode.
Stad Geel heeft hierboven op beslist dat ook alle activiteiten voor de -12-jarigen geschrapt zullen worden en dat tot minstens 19 november.
We begrijpen dat dit een lastige maar correcte beslissing is van het stadsbestuur. Concreet betekent dit het volgende:
  • Er zal tot nader order geen enkele scoutsactiviteit doorgaan, zowel voor de +12-jarigen als de -12-jarigen.
  • Ook onze wafelenbak zal niet doorgaan, geplaatste bestelling zullen zo snel mogelijk terugbetaald worden.
Hopelijk kunnen we zeer snel terug aan de slag als de situatie wat bedaard is! Vanaf dat we onze werking terug kunnen hervatten, zal je een mailtje ontvangen met daarin alle informatie.
Als je nog vragen hebt over de situatie of de werking, mag je steeds een mailtje sturen naar groepsleiding@st-aloysiusscouts.be
Een bemoedigende en stevige virtuele linker