’t Skoeteke van oktober

De eerste maand van het scoutsjaar zit er weer op en oktober is nog maar net begonnen of hier zijn we alweer met een nieuwe maand vol scoutsactiviteiten!
Allereerst vind je in het skoeteke een herhaling van de corona maatregelen die we nemen op de scouts. Lees deze zeker nog eens goed door als je dit nog niet gedaan hebt.
Omwille van het COVID-19 virus zijn er nog steeds geen grote evenementen gepland, zoals gezegd vorige maand zullen onze fuiven dit jaar helaas niet doorgaan.
Vergeet je zeker niet voor 4 oktober in te schrijven via volgende link: https://st-aloysiusscouts.be/inschrijven/
Doe dit, zodat je zeker niets van informatie misloopt. Ook vragen we om het lidgeld zo snel mogelijk te betalen!
Ook vragen we om de individuele steekkaart in te vullen, meer info vind je in het skoeteke!
De steekkaarten moeten uiterlijk tegen 15 oktober ingevuld zijn.
Ook de Dag van de Jeugdbeweging zit er weer aan te komen, trek allemaal je gewassen en gestreken uniform aan om naar school te gaan en vertegenwoordig zo onze scouts!
Jammer genoeg zijn er nog geen initiatieven in Geel, maar houd zeker de site van de Dag van de Jeugdbeweging in het oog voor updates!
Hopelijk is iedereen weer paraat op zaterdag, tot snel!