’t Skoeteke van september 2020

Beste ouders en leden

We vliegen er weer in voor een nieuw scoutsjaar, dit jaar zal op vele vlakken anders zijn, maar dat neemt niet weg dat we ons weer 110% gaan inzetten om van elke zaterdag een feest te maken!
Deze maand staat volledig in het teken van de start van het nieuwe jaar, maar we zullen helaas geen gezamenlijke startdag houden met alle takken samen. Iedereen mag gewoon rechtstreeks naar de lokalen in Geel of Winkelomheide, wel vragen we om de voorziene tijdsloten te respecteren om een overrompeling te vermijden. Meer info vind je vooraan in het Skoeteke!
Door de ons allen bekende situatie moeten we ook meedelen dat onze geliefde Pecho Party en Dirty Thirty dit jaar niet zullen kunnen doorgaan… Hopelijk kunnen we er volgend jaar een extra goede editie van maken!
Ook is het op zaterdag 26 september geen scouts, omdat de leiding het jaar dan zal inplannen.
last but not least: je kan je vanaf nu ook terug inschrijven op onze site! Doe dit zeker zo snel mogelijk, zodat je op de hoogte blijft van al onze activiteiten. Inschrijven kan via https://st-aloysiusscouts.be/inschrijven/

We kijken er allemaal naar uit om er weer een spetterend jaar van te maken, tot snel!
Een stevige, virtuele linker