’t Skoeteke van april 2019

Gegroet mijn vrienden,

De lente is in het land en dat betekent dat we weer volop van het goede weer gaan kunnen genieten! Het voorbije weekend was alvast een goede start…

Op zaterdag 13 april van 10-12u gaat onze jaarlijkse Palmemarktbrunch weer door in de lokalen van Winkelomheide. Oh ja?! Voor slechts 5 euro per persoon kan je daar heel wat lekkere dingen à volonté komen eten. Gelieve voor 10 april in te schrijven via http://st-aloysiusscouts.be/brunch.

Een week later, zaterdag 20 april, is het tijd voor wat anders lekkers van de paashaas! De paasvergadering gaat voor alle jongste takken door aan de Tijgervlakte in Bel (Kapucienenberg). We spreken dus rechtstreeks af aan de Tijgervlakte in de Belse bossen en NIET aan de lokalen van Bel.

Jazeker, hier ben ik ook al met de aankondiging van onze daguitstap dit jaar. Deze keer zullen jullie niet lang meer moeten wachten totdat jullie op daguitstap vertrekken, want die gaat namelijk al door op zaterdag 4 mei. Waarom zo snel? Het kamp valt vroeg dit jaar en dan is het leuker om ook eerder op daguitstap te gaan, zodat de leukste activiteiten van het jaar niet meteen op elkaar aansluiten.

Meer info over al deze leuke activiteiten vind je in de rubriek Mama’s & Papa’s. Ga snel een kijkje nemen!

Nog meer goed nieuws: ook via jouw koopjes op Bol.com kan jij voortaan onze scouts steunen! Wat willen we nog meer?! Verlies de koopjes van Bol.com dus zeker niet uit het oog en blijf troopen via www.trooper.be/aloysius 😉

Dikke kussen,

Johhny