’t Skoeteke van mei 2019

Hallo jij daar!

In mei leggen alle vogeltjes een ei, maar in deze maand staan er natuurlijk ook weer geweldig leuke activiteiten gepland!

Jazeker, we starten deze maand met onze jaarlijkse daguitstap. Deze zal voor alle takken, buiten de Givers en Verkenners, doorgaan op zaterdag 4 mei. Waarom zo snel? Het kamp valt vroeg dit jaar en dan is het leuker om ook eerder op daguitstap te gaan, zodat de leukste activiteiten van het jaar niet meteen op elkaar aansluiten.
Kijk snel in de rubriek Mama’s & Papa’s om te weten te komen naar waar jullie gaan!

Op zaterdag 18 mei gaan alle takken zwemmen in het zwembad van Geel. Alle takken worden om 10 uur rechtstreeks aan het zwembad verwacht. Om 13u mag iedereen opgehaald worden of zelf met de fiets huiswaarts keren.
Niet vergeten:
Zwembroek/bikini/badpak, handdoek, zwembril en bandjes indien nodig.

Ja hoor, na al deze leuke activiteiten, heb ik nog meer goed nieuws: nog maar enkele maanden wachten en het is alweer tijd om met z’n allen op kamp te gaan. Daarom is het zeer belangrijk dat iedereen zich tijdig inschrijft. Hoe vroeger, hoe beter! Maar de uiterste deadline is maandag 27 mei.

Wat moet je concreet doen om jouw inschrijving voor 27 mei volledig in orde te maken?

• Inschrijven via onze website: https://st-aloysiusscouts.be/inschrijvenkamp/
  • Betalen via overschrijving: BE73 7330 2691 0860 / St.-Aloysiusscouts / 2440 Geel (mededeling: TAK – VOORNAAM – NAAM)
  • De individuele steekkaarten op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen controleren en indien nodig aanpassen of aanvullen

Voila se, dat was het.