’t Skoeteke van december

We zijn al weer aan december begonnen en er staat ons weer een hele maand vol met toffe activiteiten en vergaderingen te wachten!
Let op: vanaf deze maand zijn het avondvergaderingen, dat betekent van 18-20u voor de jongste takken en van 19-21.30u voor de oudste.
Op 14 &15 december staan onze geliefde oud-scouts op de kerstmarkt om daar iedereen van lekkere dranken te voorzien, kom zeker eens langs om onze warme en koude dranken uit te proberen.
Ook bij regenweer kan je bij ons onder ons overdekt terras terecht!
Voor de leden die langskomen met das is er ook zoals elk jaar een warme chocomelk voorzien.
Als de nieuwjaarszingers op pad gaan op 31 december staan wij ook paraat aan de lokalen van Winkelomheide om de zangers van een warm drankje en een versnapering te voorzien;
ook voor de mama’s en papa’s die de winterkou trotseren is er iets voorzien. Twijfel dus niets om eens een kijkje te komen nemen!
Verder rest er mij nog enkel om iedereen nog eens in de juiste richting te wijzen voor de eindejaarsaankopen.
Deze periode is de ideale kans om eens een kijkje te nemen op Trooper, waar je ons kan steunen zonder zelf extra te betalen op je aankopen, een echte aanrader dus!
neem een kijkje op: www.trooper.be/aloysius
Dan wens ik jullie allemaal nog een leuke decembermaand, prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toe,
tot snel!

Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken!