’t Skoeteke van november

Dag Vrienden!

Deze maand zit weer propvol scouteske activiteiten, dus ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, want het zijn niet de minste.
We starten de maand met ons koffiehuisje op vrijdag 8 november, iedereen is vanaf 19u welkom op onze lokalen in het Schuttershof om een lekkere wafel te komen ten en iets te drinken, daarop volgt de traditionele wafelenbak op 9 november. De leden zullen dan op pad gaan vanaf 9u om heel Geel van lekkere wafels te voorzien. Loop deze heerlijke wafels dus zeker niet mis!
Dan naar het einde van de maand, wanneer onze leiding in de bloemetjes zal gezet worden op de jaarlijkse Jeugdwerkawards op zaterdag 23 november. Om ons te helpen kan je steeds je stem uitbrengen tot 11 november via dit formulier, we zijn maar liefst voor 6 categorieën genomineerd!
Nog niet genoeg gehad van al dit leuks deze maand? Niet getreurd! op zondag 24 november kan je zoals elk jaar weer overheerlijke mosselen komen eten ten voordele van het volgende buitenlandse kamp van de givers en de verkenners op onze mosselsouper in de refter van het Sint-Aloysiusinstituut, schrijf je in op onze website  en kom samen met ons genieten van dit prachtige feestmaal.
Hopelijk zien we jullie op één of meerdere van onze activiteiten deze maand,
tot dan en al bedankt voor de steun!