’t Skoeteke van oktober

Dag vrienden en sympathisanten!

De eerste maand van het scoutsjaar is weer voorbijgevlogen en een drukke oktobermaand staat weer voor de boeg.
We starten deze maand traditioneel met onze Pecho Party en onze steeds groeiende Dirty Thirty, voor meer informatie over deze niet te missen feestjes kan je altijd terecht op de Facebookpagina’s van de evenementen of het Skoeteke zelf.

Naast deze bruisende avonden staat er ook een oude bekende op het programma, de zwerfvuilactie. Zaterdag 12 oktober wordt er verzameld om 10 uur om de strijd met het zwerfvuil aangegaan, door een druk weekend voor zowel de oud- als de jong-scouts is alle hulp meer dan welkom. Meer informatie in het Skoeteke bij het deel mama’s en papa’s, we hopen zeker enkele van jullie te kunnen overtuigen om te komen helpen!

We hebben ook een heuse primeur in petto voor jullie deze maand: een fototentoonstelling georganiseerd door de oud-scouts over de rijke geschiedenis van onze wonderschone vereniging, zaterdag 12 en zondag 13 oktober in de lokalen in Geel (Schuttershof 2c). In het Skoeteke zelf vind je meer informatie, maar ook in het Afficheke onderaan deze post. Kom zeker langs voor een unieke ervaring en een drankje!

Daarnaast staat er deze maand ook nog de Dag van de jeugdbeweging op het programma, kom zeker allemaal eens langs op de markt.

Als laatste willen we iedereen er nogmaals op wijzen om op tijd in te schrijven, dit is zeer belangrijk voor onze administratie en nog belangrijker, zo kunnen we jullie blijven bereiken met zeer veel leuk nieuws en belangrijke info: https://st-aloysiusscouts.be/inschrijven/
Ook is het belangrijk om je individuele steekkaart tijdig in te vullen, meer info in het Skoeteke.

Zo dat was het weer voor deze maand, hopelijk zien we jullie op één van onze vele evenementen deze maand!
Tot snel,

Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken!

Klik hier voor meer informatie over Sint-Aloysiusscouts in beeld!