’t Skoeteke van september 2019

De zomervakantie zit er weer bijna op… Maar niet getreurd, want het einde van de vakantie betekent steevast het begin van een nieuw scoutsjaar!
We starten het jaar alvast met veel goesting en een gloednieuwe startdag op 7 september, we zien dan ook graag alle (nieuwe) leden terug tijdens deze spetterende namiddag.

Ik wil jullie ook graag attent maken op enkele belangrijke puntjes:

– Voor nieuwe leden bij de kapoenen worden er pasmomenten voorzien om nieuwe kapoenenentruien te bestellen, ontdek alle momenten in het skoeteke!

– Zaterdag 28 september is het geen scouts omwille van het jaarplanningsweekend van de leiding.

Vergeet ook zeker niet om je in te schrijven via onderstaande link om op de hoogte te blijven van alles en volledig in orde aan het jaar te kunnen beginnen!
Klik hier om je in te schrijven!
Om al een beetje op de feiten vooruit te lopen, op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober komen onze befaamde feestjes de Dirty Thirty en de Pecho Party er weer aan. Stip deze data dus al zeker aan in je agenda en weest paraat!

Daarnaast kunnen jullie de toekomstige leiders van zoon- of dochterlief in september aan de deur verwachten met meer informatie over het aanstormende scoutsjaar tijdens onze jaarlijkse huisbezoeken.
Klik hier om ’t Skoeteke te bekijken!